Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

#680500734

Eladó Téglalakás

52 millió Ft

Budapest, VI. kerület Terézváros , Király utca
Alapterület:
100 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Átlagos
Infrapanel
Összkomfort

VI. kerület Király utcában lakás eladó!!

Eladó a Király utcában, a Lövölde tér közekében egy 65 négyzetméteres, majdnem teljes egészében galériázott lakás. A belmagasság a galéria alatt kb 240 cm, a galériázott részen is kb 230 cm körül van.

3 galériázott szoba, fürdőszoba, 3 tárolóhelység (2 félszoba), mosókonyha, konyha, előszoba, folyosó és egy kis ebédlő helységből áll. Hő és hangszigetelt műanyag nyílászárókkal és biztonsági rácsos bejárattal, ablakok rácsokkal szerelve. Földszinti lakás nagy szabad térrel a lakás előtt. Növények, fák stb, Cendes udvar. A szemközti ház udvara van szembe a lakással. kb 3 négyzetméteres pincehelység tartozik a lakáshoz. Közösköltség 13 ezer havonta. Saját mérőórákkal szerelve. Gépesített: új mosógép, új kombinált hűtő, mikró, tűzhely. Fűtés gáz és infrapanel. A fürdőben elektromos hősugárzó. Melegvízellátás bojlerekkel megoldva.

Jó megközelíthetőség. A közelben Lidl, Real, Penny market, pékségek, gyroszos, kínai háztartási boltok, Italian pizzeria, pubok, éttermek, dohánybolt, termelői piac, vásárcsarnok és különféle üzletek, szakboltok, parkok, játszóterek. Lövölde térről 2 troli járat (70, 78, kb 5 percenként). A Nagy körút Király utcai 4-es 6-os villamos megálló gyalog kb 7 percnyire. Bubi kerékpár állomás 2 percnyire a lakástól. (Gozsdu Udvar kb 18 perc gyalog). Parkolás közterületen.

Befektetési célra is kiváló ugyanis a szobák a felújítás előtt külföldi és vidéki diákoknak voltak kiadva átlagosan havi 100 ezer/szoba forintért + rezsi, (vagyis a három szoba együtt 300 ezer Forint körüli árért). A lakás rbnb-re is alkalmas, ugyanis a lakószobák teljesen függetlenek egymástól is zárhatóak. A lakás erre a célra is volt hasznosítva és éves szinten 3,6-5 millió forint közötti bevételt termelt ki.

 

Mező Márió
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Iroda irodaházban A